Cazare‎ > ‎

Cabana Bradul

Cabana Bradul - Casa Rurala in Moeciu de Sus
Cabana Bradul - TripAdvisor
Momentan pensiunea este in renovare. Multumim pentru intelegere!

Pensiunea Cabana Bradul este situată în satul Moeciu de Sus, la marginea Parcului Natural Bucegi și se află la o distanță de 180 km de București, 35 km de Brașov și 12 km de Bran. Datorită poziționării sale, oferă cele mai frumoase priveliști spre munții Bucegi. 

Casa este o construcție din lemn, organizată pe trei etaje, cu o capacitate de 16 locuri de cazare. La parter se află o terasă mare, acoperită, intrarea și bucătăria, echipată cu toate cele necesare pentru gătit și servit masa - aragaz, frigider, accesorii pentru gătit și servit masa. La primul etaj se află livingul, dotat cu TV cu plasmă, și două apartamente. Ambele apartamente sunt formate din câte două camere, separate de ușă. Fiecare apartament are baie proprie și TV. Unul din apartamente are o cameră cu pat dublu și una cu două paturi simple și acces la terasă proprie, în timp ce celălalt apartament este format din două camere, ambele cu pat matrimonial. La etajul doi se află patru camere, toate cu paturi matrimoniale, baie proprie cu duș la fiecare cameră și TV satelit. 

În exterior sunt amenajate trei terase. Una acoperită, în fața pensiunii, cu mese lungi și bănci din lemn, o alta lângă grătar, pe malul râului, și una pe o poziție mai ridicată, în spatele pensiunii, cu leagăne și șezlonguri pentru plajă și relaxare. În curte oferim posibilitate de grătar. 

Conexiune wifi gratuită. 

Încălzirea se realizează pe bază de centrală cu lemne.  La cerere servim mâncare grupurilor ce ocupă întreaga casă.

Acceptăm și animale de companie.

Facilități suplimentare:

Posibilitatea de a contracta excursii ghidate, informaţii turistice, hărţi. 

Limbi străine vorbite:  Engleza, spaniola si franceza.

Metoda de încălzire:  Centrală cu lemne

Alte dotări/servicii:

  Fermă      
  Informa
ț
ii turistice    
  Gr
ătar
  Televizor      Facilități pentru sport
  Acces cu animale de companie   
 Masina de spalat rufe