Activitati de 1 zi

Datorită aşezării, tradiţiilor, naturii, în Moeciu de Sus veţi găsi mereu activităţi de care să vă bucuraţi.

Vizite culturale: Moeciu de Sus este un punct de pornire foarte bun pentru a face excursii de o zi la obiectivele transilvane din apropiere: Bran, Rasnov, Zarnesti, Brasov, Prejmer, Sinaia, Viscri, Sighisoara, Sibiu. V-am pregatit o lista de combinatii de obiective culturale ce se pot vizita in decursul unei zile. Daca doriti un mix diferit, va rugam sa ne contactati si vedem ce se poate face :)

Tururi traditionale: se adreseaza persoanelor ce vor sa intre in contact cu obiceiurile si traditiile satului. Tururile propuse aduc la viata vechi indeletniciri ce au disparut in timp in multe parti ale lumii, insa aici le puteti inca experimenta si admira. Aceste tururi se fac cu un ghid acompaniant local, ce va va explica istoria fiecarui obicei si obiectiv vizitat.


Trekking si mountain biking. Excursiile pe jos sau pe bicicletă primează, datorită reţelei de poteci dezvoltate de-a lungul timpului de către săteni pentru a ajunge la odăile unde îşi adăposteau animalele. Aceste poteci nu sunt marcate şi majoritatea străbat ogrăzile oamenilor, însă pe oricare apucaţi, cu siguranţă veţi ajunge în locuri ce vă vor încânta. Puteţi alege şi trasee mai lungi si mai grele, care sunt şi marcate, în Munţii Bucegi. 
Ȋn cazul în care doriţi sprijin, puteţi alege o drumeţie ghidată. Ghizii din sat vă pot arăta cele mai frumoase locuri.

La cerere, un ghid local poate să vă acompanieze. Vă rugăm să ne contactaţi pentru disponibilitate şi preţ.


Subpages (2): Trekking Vizite culturale