Activitati de 1 zi

Datorită aşezării, tradiţiilor, naturii, în Moeciu de Sus veţi găsi mereu activităţi de care să vă bucuraţi.

Vizite culturale: Moeciu de Sus este un punct de pornire foarte bun pentru a face excursii de o zi la obiectivele transilvane din apropiere: Bran, Râşnov, Zărneşti, Braşov, Prejmer, Sinaia, Viscri, Sighişoara, Sibiu. V-am pregătit o listă de combinaţii de obiective culturale ce se pot vizita în decursul unei zile. Dacă doriţi un mix diferit, vă rugăm să ne contactaţi.

Tururi tradiţionale: se adresează persoanelor ce vor să intre în contact cu obiceiurile şi tradiţiile satului. Tururile propuse aduc la viaţă vechi îndeletniciri ce au dispărut în timp în multe părţi ale lumii, însă aici le puteţi încă experimenta şi admira. Aceste tururi se fac cu un ghid acompaniant local, ce vă va explica istoria fiecărui obicei şi obiectiv vizitat.


Drumetii si mountain biking. Excursiile pe jos sau pe bicicletă primează, datorită reţelei de poteci dezvoltate de-a lungul timpului de către săteni pentru a ajunge la odăile unde îşi adăposteau animalele. Aceste poteci nu sunt marcate şi majoritatea străbat ogrăzile oamenilor, însă pe oricare apucaţi, cu siguranţă veţi ajunge în locuri ce vă vor încânta. Puteţi alege şi trasee mai lungi si mai grele, care sunt şi marcate, în Munţii Bucegi. 
Ȋn cazul în care doriţi sprijin, puteţi alege o drumeţie ghidată. Noi vă putem arăta cele mai frumoase locuri!

La cerere, un ghid local poate să vă acompanieze. Vă rugăm să ne contactaţi pentru disponibilitate şi preţ: [email protected], 0765328229.


Subpages (2): Drumetii Vizite culturale